Laskutuspalvelu

Luottotieto Suomi Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden siirtää asiakaslaskutuksensa yhtiömme hoidettavaksi. Tarjoamme nykyaikaisen ja tehokkaan myyntilaskutusohjelmiston, jota voi helposti käyttää nettiselaimella. Myyntilaskutuspalvelumme kautta lähetät laskut joko verkkolaskuna tai perinteisesti tulostamalla ja seuraat raportointipalvelustamme laskutustasi ja saataviesi kotiutumista. 

Voitte siirtää aineiston joko manuaalisesti helppokäyttöisessä nettipalvelussamme tai siirtää laskutiedot omasta laskutusohjelmastanne palveluumme, josta laskut lähetetään eteenpäin. Hoidamme laskut liikkeelle tarpeen mukaan joko manuaalisina postin eKirje-palvelun kautta tai sähköisinä verkkolaskuina.

Laskutuksen lisäksi voimme hoitaa koko saatavienhallintaprosessin muistutuksista perintään. Palvelumme takaa lyhyen myyntisaatavien kierron ja laskee merkittävästi luottotappioriskiä.

Muistutuspalvelu

Laskutuspalvelumme lähettää maksumuistutukset ja siirtää erääntyneet saatavat automaattisesti perintään. Muistutuspalvelun kustannukset katetaan laskuun lisättävällä maksumuistutusmaksulla. Maksumuistutusmaksun suuruus on yksityisen henkilön kohdalla 5 euroa ja yrityksen kohdalla 8 euroa. Veloitamme maksumuistutusmaksut asiakasyritykseltämme, joka saa maksumuistutusmaksun takaisin velallisen maksaessa laskunsa asiakasyrityksen tilille.

Ulkoistamalla maksumuistutustensa lähettämisen yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa. Lähetämme maksumuistutukset asiakkaamme nimissä ja velalliselle kertyy maksumuistutuksista lisäkulua ainoastaan lainmukaisen maksumuistutusmaksun verran. Lisäksi laskemme saataville viivästyskoron maksumuistutuksen eräpäivään saakka. Huolehdimme maksamattomien saatavien siirtämisestä perintään, mikäli saatavaanne ei saada suoritusta maksumuistutuksellakaan.

Lisätietoja laskutus- ja muistutuspalvelusta asiakaspalvelustamme.